Как да си изберем булчинския букет

Доставка на цветя София Доставка на цветя София

Цветята са важна част от вашия сватбен ден и всеки, работещ в магазин за цветя го осъзнава. Избора на цветя за сватбения букет, неговата форма, украса на залата или помещението, в което вие ще се вречете във вечна любов на любимия си – всичко това допринася за доброто настроение на всички. Като начало можете да започнете с консултирането с флорист – такъв можете да откриете във всеки от по-големите цветарски магазини. Той ще ви посъветва за избора на цветя в зависимост от тяхната символика, модните тенденции, сезона и разбира се, ще имате възможност да разгледате множество мостри на готови сватбени букети.
Ако искате вашата сватба да бъде нестандартна и уникална, предложението на професионалистите е да съберете в букет цветя, различни по вид, цвят и аромат – например рози, хортензия, слънчогледи, божури, фрезии и други. Формата на самия букет трябва да бъде естествена. Така ще бъде създадено впечатление, че булката просто държи букет цветя, набрани преди малко, а не дълго аранжиран такъв. За украсата на помещението пък можете да изберете нестандартни вази (а може дори буркани), в които да поставите пъстри и разнообразни цветчета, а до входа и в ъглите можете да поставите небрежно кошница с цветя.
Ако пък предпочитате стилна и изискана сватба, ние ви предлагаме да заложите на еднообразни цветя и детайли в един и същи нюанс. Красиви бели рози, калия или момина сълза – чудесни избори в такъв случай. За украсата на залата можете да заложите предимно на свещи и фенери, които ще предадат усещане едновременно за уют и семплост.
Ако мислите нестандартно и не искате живи цветя за своя букет, то можете да изберете сухи материали, които да бъдат аранжирани красиво под формата на истински букет цветя. Така ще имате шанса да се радвате на сватбения си букет дълго след един от най-запомнящите се дни в живота ви.
Изберете внимателно сред многото булчински букети и бъдете сигурни, че избирате правилните цветя за вас. Ако нямате време да обикаляте цветарски магазини, просто се възползвайте от услугите доставка на цветя София.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

Next Post:

Previous Post:

Търсене в сайта