Обувките са важни и за мъжете

damski-obuvkiАко си мислите, че мъжете не мислят за обувки то лъжете се. Днес изобилието от обувки е огромно и е трудно да изберем най-подходящите дамски обувки или мъжки обувки за събитието и повода, на които ще отидем, така, че да изглеждаме неотразимо. В същото време е добре да знаем, че мъжете обръщат внимание на обувките, с които сме. Това от части се случва и защото те обичат да гледат женското тяло, а докато правят това с нескрито любопитство към краката ви, то в полезрението им ще попаднат и вашите дамски обувки, независимо дали са спортни от колекцията обувки Tamaris или пък са по елегантни обувки s.oliver или пък може би са кецове от колекцията немски обувки предлагани в търговския център до вас. Мъжете си правят изводи на база на обувките ви, затова специалистите съветват:

Тъй като мъжете така или иначе гледат краката ви и те им харесват, а голяма част от тях не скрива факта, че за тях най-еротична част от женското тяло са именно краката, то е добре да се възползвате от факта, че настъпват горещи дни и няма нищо лошо да впечатлите мъжа до вас или обекта на желанията си с вашите крака.

Друго, което е много важно да залагате на червени или черни обувки. Изобщо по-ярките цветове обувки биват възприемани от мъжете, като знак за сексапил и еротика, а това им харесва. В същото време модните специалистите казват, че едно от най-важните неща е да избирате дамски обувки, които да са ви удобни. Независимо дали говорим за спортно елегантни обувки, спортни обувки или пък за зимни обувки, те трябва да са удобни и да прилягат по крака. Не залагайте на секси моделите, ако още на пробите не сте сигурни, че те са за вас. Ако пък решите да пазарувате обувки онлайн, то е добре да заложите на сайтове, даващи ви възможност да върнете покупката в случай, че не сте удовлетворена от нея.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

Next Post:

Previous Post:

Търсене в сайта