5 неща, които трябва има в гардероба на всяка стилна жена

 

Направихме списък с предмети, които всяка стилна жена трябва да има в гардероба си до 35-годишна възраст.

“За 30″ – това е възрастта, когато искате да изглеждате модерни и динамични, както в 20-плюс, но малко по-професионално и събрано. Това означава, че е време да се отървете от всички неща в изминалия сезон и да забравите за краткотрайните тенденции:

1. Къси черни панталони

Защо точно съкратен, а не класически панталон? Това е идеална възможност за онези, които биха искали да се носят дънки, но ситуацията изисква по бизнес облекло.

Изберете панталони, които завършват точно над глезена и показват деликатно костта: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/bray-steve-alan-by-einstein-дамски-78-панталон-сиво.

Женският гардероб на възраст над 35 години

2. Жилетка

Класически модел на парижки стил – жилетка със свободна кройка изглежда елегантно и спокойно, сдържано и свежо.

3. Копринена блуза

На сутринта искате да облечете бяла тениска, но корпоративният стил не разрешава подобни дрехи. Ако това се отнася и при вас, то изберете копринена или шифонена блуза. Купете безплатна копринена блуза без излишъци в края!

Това е едно от онези неща, които наистина могат да бъдат изразходвани: тя е универсална и е малко вероятно да излезе от модата през следващите няколко сезона. И е също толкова удобно като тениска, но изглежда много по-добре!

4. Балетни пантофки

Благодарение на Одри Хепбърн и Брижит Бардо, които популяризираха този удобен и женствен модел, вече е без значение какъв цвят балетни обувки – неутрални черни или крещящи червени ще изберете. Те ще изглеждат страхотно с къси панталони, с дънки, както с жилетка, така и с дамска блуза: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/топ-стори-лист.

5. Блейзър

Блейзърът не е скучно яке с три копчета, които да ви карат да изглеждате като учител. Това е вълшебното нещо, което може да направи подходяща комбинацията в екип с дънки и бяла тениска.

Основният трик е да изберете идеалният модел блейзър за вас.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

Next Post:

Previous Post:

Търсене в сайта